Gulvafslibning


gulvafslibning-ved-aakjaersgulve1.jpgAakjærs Gulve udfører professionelt gulvafslibning og får hurtigt dit gamle gulv til at fremstå som nyt igen. Du er sikker på et godt resultat efter vi har udført vores arbejde.

Vi har over 15 års erfaring i gulvbranchen og der findes stort set ikke nogle opgaver indenfor gulvslibning/gulvafhøvling vi ikke kan klare.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Vi hjælper gerne med at vurdere om dit gulv skal slibes eller afhøvles. Forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling ligger i det udstyr vi bruger. Til en gulvslibning bruges der maskine med sandpapir som vi i flere omgange og forskellige grovheder sliber dit gulv med indtil vi får en flot finish, der aftages typisk op til 1mm af dit gulv ved en gulvafslibning. Ved gulvafhøvling benytter vi en afhøvlingsmaskine med knive på, denne løsning bruges til rigtig gamle trægulve og tager ca. 3-4 mm af gulvet. I de allerfleste tilfælde kan dit gulv nøjes med en gulvafslibning.

Efterbehandling af gulve.

gulvafslibning-ved-aakjaersgulve2.jpgEfterbehandling af gulve kan udføres med voks, lud eller hvid lud, olie eller lak.
Efterbehandlingen er vigtig da det er med til at gøre gulvet modstandsdygtig overfor slid og smuds.

Hvilket område dækker Aakjærs Gulve.

Aakjærs gulvservice dækker det meste af Nordjylland, bl.a. Aalborg og omegn, Hjørring, Fredrikshavn, Støvring og helt ned til Randers.

Din Gulvmand

Aakjærs Gulve hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit gulv og vi rådgiver gerne i hvad vi mener er bedst for dit gulv, både når det gælder slibning, efterbehandling og brug af efterfølgende plejeprodukter.
Så hvis du har behov for en professionel gulvmand til at slibe dit gulv, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud ved at skrive til os på jacob@aakjars-gulve.dk, ringe til os på telefon 25 26 77 77 eller benytte kontakt formularen i bunden af siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Anbefal til dine venner

Aakjærs Gulve

v.Jacob Aakjær
Magnoliavej
9000 Aalborg

Telefon:25 26 77 77

jacob@aakjars-gulve.dk

KONTAKT

Gulvafslibning ved Aakjærs Gulve

Aakjærs Gulve udfører professionelt gulvafslibning og får hurtigt dit gamle gulv til at fremstå som nyt igen. Du er sikker på et godt resultat efter vi har udført vores arbejde.

Læs mere om gulvafslibning her..